LOGG INN
GODTEKRUV
Godtekurven er tom
REGISTRER MEG

Om Godtebyen

Godtebyen er en godteributikk som kan tilby Norges største utvalg av diverse godteri. Til tross for at Godtebyen er en nylig etablert bedrift, har den allerede vist seg populær blant lokalbefolkningen i Stavanger og besøkende. Den gode lokaliseringen stiller stor rolle, ettersom Godtebyen befinner seg midt i Stavanger sentrum er det lett tilgjengelig for alle. Godtebyen har stort potensial for videreutvikling. Det ligger en ambisiøs visjon bak konseptet, der det blir essensielt for videreutvikling og planlegging.

Den viktigste pilaren for Godtebyen er forretningsidéen. Alle idéene må bli vel integrert i realiteten. Godtebyen ønsker å tilby kunder stort utvalg av diverse godteri, og samtidig bidra til nærmiljøet. Stavanger sentrum vil yte godt av Godtebyens friske farger. Det skal være et fint samspill mellom Godtebyen og Stavanger sentrum. Begge skal få utnytte av hverandre. Forretningsidéen vår er å øke lønnsomhet gjennom salg av godteri, og på samme tid fremme en genuin interesse for godteri.

Produktene våre kommer i alle smake, farger og fasonger. Godtebyen kan tilby over 700 forskjellig godteri i løsvekt, og det dobbelte i annet større godteri, som sjokolade, chips og is. Alle produktene er fra kjente merkevarer. Produktene våre er hovedsakelig importert fra nabolandet Sverige. Vi samarbeider med et transportfirma som ordner levering. Vi holder oss alltid oppdatert på produksjon av nytt og spennende godteri. Godtebyen har Norges største utvalg av godteri.

I Norge, og i Nord-Europa generelt, finnes det en stor godterikultur. Godteri er i hverdagen hos mange. Tradisjonelt sett har godteri tilhørt helgene, men i løpet av de siste tiårene har det spredd seg til hverdagene. Godteri er for alle, uavhengig av kjønn og alder. Allikevel, er det ikke til å legges skjul på at det er de unge som spiser mest godteri. Nordmenn spiser 15kg godteri i snitt i løpet av et år. Det vil si at vi ligger på fjerdeplass på verdensbasis. Dette beviser at det finnes et stort interessemarked for godteri i Norge.

Alt i alt, er Godtebyen en bedrift som er kommet for å bli. Godtebyen ønsker å bre seg utover og få flere lokaler etter hvert. Nå i etableringsfasen fokuseres det på å skape et kjent navn og varemerke, noe som er identitetsgivende. Godtebyen har mange gode kvaliteter, og det er nødvendig å spille på disse. Det finnes stor interesse og begeistring for godteri her til lands. Denne interessen må dyrkes, og folk flest må bli kjent med nytt spennende godteri samtidig som vi kan tilby de gode, gamle klassikerne. Godtebyens mål er å fremme en genuin interesse for godteri. Framtidsutsiktene til Godtebyen er lyse, og viljen til å fortsette ligger til rette for å oppnå visjonen vår.