LOGG INN
GODTEKRUV
Godtekurven er tom
REGISTRER MEG

Hei, hvordan kan vi hjelpe deg?

Godteributikk Åpningstider

MANDAG 10:00 - 20:00
TIRSDAG 10:00 - 20:00
ONSDAG 10:00 - 20:00
TORSDAG 10:00 - 20:00
FREDAG 10:00 - 20:00
LØRDAG 10:00 - 20:00
ADRESSE

Klubbgata 14, 4006 Stavanger / NORWAY

TELEFON

+47 455 05 200

Vi tilbyr gratis hjemlevering bestillingene øver 200NOK  i Stavanger, Sandnes, Sola og en del av Jæren område. Her kan du sjekke leveringssteder. 

Du kan betale med Vipps, Kredittkort eller det er mulig og handle med Klarna Checkout.
Med Klarna du kan kjøpe det du ønsker deg i dag og betale innen 14 dager uten ekstrakostnad. Hvis du ønsker delbetaling, Klarna tilbyr opp til 36 mnd  delbetaling.

Ja, du kan handle i  godtebyen.no fra både PC og mobil til alle døgnets tider. Varene vil bli liggende i handlevogn på tvers av dine digitale enheter.

Rett etter du har gjennomført kjøpet online får du en ordrebekreftelse per mail. Selve kvitteringen eller fakturaen sendes på e-post til deg, samtidig som varene sendes fra vårt lager.

Du kan få et nytt produkt dersom du ønsker det, men det er også mulig å få kompensasjon mot at du beholder produktet. Siden hvert tilfelle er unikt, ber vi deg ta bilder av skaden, tar vare på emballasjen og kontakter oss så fort som mulig.

Vi beklager at du fikk dårlig vare!
Dersom du har vært så uheldig å kjøpe en mangelfull eller dårlig vare, anbefaler vi at du tar kontakt med oss via mail eller skriv på kontaktskjema. Det er mulig og sende varene tilbake. Vi dekker frakt kostnadene,  Da får du selvsagt penger tilbake eller ny vare.

I nettbanken kan det se ut som vi har trukket et beløp for handelen din flere ganger, men dette er selvsagt ikke tilfelle. Av ulike årsaker kan det bli gjort flere reservasjoner på kontoen til kunden ved opprettelse av en ordre. 
Dette kan skje ved en endring eller kansellering av ordre, og skjer i kjøpsøyeblikket, i det kunden klikker bekreft ordre. Vi belaster aldri mer enn en handel, men noen ganger kan de se ut som vi reserverer flere ganger. I de tilfellene, kansellerer vi reservasjonen hos oss med en gang, slik at vi alltid har kun 1 aktiv reservasjon. Deretter er det litt ulik praksis fra bank til bank på hvor lenge dette beløpet blir liggende som reservert. Normalt blir beløpet frigjort etter 1-3 virkedager, og kontakt gjerne banken din dersom du opplever noe annet. 

Kontakt oss,
Kundeservice telefonnummer

+47 557 05 115

Kundeservice Åpningstider

MANDAG - FREDAG 09:00 - 16:00
LØRDAG STENGT
SØNDAG STENGT

Kontaktskjema